Quality is not an act, it is a habit!

Welkom op de website van Ferman projecten

 

Kabel- en Grondwerken

Kabel – en grondwerken is één van de belangrijkste schakels in het aanbod van Ferman Rail BV. Wij hebben een ruim aanbod van gecertificeerde en ervaren grondwerkers, machinisten, voormannen en uitvoerders voor ondergrondse infrastructurele.

 

Ferman Rail zal met al zijn deskundigheid uw u het project tot een succes brengen. Ons doel is het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden waarbij de wensen van klant centraal staan.

 

Kabelwerk

Ferman Rail heeft ruime ervaring met het leggen van kabels. Op het gebied van Spoorse-/ ondergrondse infrastructurele hebben wij o.a. de volgende activiteiten; Het leggen, renoveren en vervangen ondergrondse kabels en nutsvoorzieningen. 

Deze werkzaamheden worden op uurtarief, regiebasis uitgevoerd of in (onder) aanneming.

Boringen

Ook assisteren wij bij verschillende boringen en persingen.

Afwerking

Afwerking is ook één van onze activiteiten. Zoals het terug brengen in oude staat van de berm nadat deze open gegraven is door goed te verdichten en te harken of het straatwerk terugbrengen in oude staat na het maken van een kopgat door goed te verdichten, straatwerk terug te leggen, netjes schoonvegen en brekerszand erover.

 

Grondwerk  voor aanbouw en fundering

Het uit graven van kelders en funderingen voor de nieuwbouw of kan in opdracht worden uitgevoerd. Desgewenst kan de uitkomende grond afgevoerd worden. Een minigraver wordt gebruikt voor het uitgraven van de fundering. De minigraver maakt gebruik van verschillende bakken waardoor verschillende breedtes en dieptes van funderingen mogelijk zijn. Indien er nog bestaand opstand aanwezig is die gesloopt dient te worden voordat gestart kan worden met de nieuwbouw is het mogelijk dat wij dat tevens voor u verwijderen.


Diversen Bouwwerkzaamheden

Ook is dienstverlening inzetbaar als, bouwplaats hulp, sjouwer, sloper, assistent van een timmerman.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Het veiligheidsmanagementsysteem is meer dan alleen een checklist. Het is een veelzijdig en uitgebreid programma dat uw bedrijf helpt om veilig en gezond en milieuvriendelijk te werken, met als doel om het aantal ongevallen te verminderen. VCA is van meerwaarde voor bedrijven die veilig en gezond en milieuvriendelijk werken belangrijk vinden en hierin structureel willen verbeteren en investeren.


Onze openingstijden

maandag
8:0017:00
dinsdag
8:0017:00
woensdag
8:0017:00
donderdag
8:0017:00
vrijdag
8:0017:00
  • Zaterdag en Zondag uitsluitend op afspraak
  • Bij spoedgevallen kunt u ons ten alle tijden bereiken op (06)41 024 541